• ulu_fanua_01

E aoga moni le laasaga o le ta'avale?

Muamua, e tatau ona tatou malamalama po o fea taavale e faʻapipiʻiina i pedals itu.E tusa ai ma le manatu masani, e tusa ai ma le lapopoa, SUVs, MPVs, ma isi taavale lapopoa o le a faʻapipiʻiina foi i pedals itu.
Sei o tatou faia se vaega o ata mo oe e te iloa:

4

Autu-01

Autu-06

 

Afai e leai ni pedal i autafa o le JEEP, o le a fesili atu le tama'ita'i ia te oe pe faapefea ona e alu i luga.Aua e te fesili pe faapefea ona iloa e le tamaʻitaʻi ~~Ma, o le mea e sili ona taua, afai e leai ni pedal itu a le MAN JEEP, o fea e te tuʻuina ai lona mamalu!

O nisi o ta'avale Europa tuai:

老爷车

 

E i ai manatu eseese i foliga vaaia ma le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o vae vae.Ou te manatu lava e tatau lava, aisea?Fa'afofoga mai, se'i ou talanoa atu ma le faaeteete.

Fesoasoani tau taavale

助力

O le fa'apipi'iina o pedal i autafa e mafai ona fesoasoani i tagata e le mafai ona o'o i luga o le ta'avale i le la'a e tasi ma le fesoasoani tele, e faigofie ai ona alu i luga o le ta'avale.Mo se faʻataʻitaʻiga, tamaiti, tagata matutua, tamaʻitaʻi, ma isi.
O le tamaititi o loʻo taʻua i inei e le o se pepe o loʻo uuina i lima poʻo se tamaititi umi ma malosi, ae o se tamaititi, ona o le maasiasi, e le manaʻomia se nofoa pepe ma e le mafai ona laa i luga o le taavaletoso.Ou te fia fai atu, o e fuafua e oso lau tama i totonu o le taavale?

Anti maosi

刮蹭

Faatasi ai ma pedals itu, e mafai ona puipuia lelei nisi maosiosia i luga o le tino o le taavale e mafua mai fetoaiga.O le a ta'u atu e Madam ia te oe o le pedal la'ititi la'ititi o le itu e mafai foi ona puipuia lelei le lafoaia o otaota i fafo e pa'u mai le tino o le taavale i aso timuga.

Faigofie ona maua mea

找物

O lenei ituaiga taavale tele e le pei o se taavale masani.Na faafuasei lava, o le mafaufau i le mauaina o se mea i luga o le taavale na matua faigofie ai.O le taimi lava na ou punou ai i lalo, sa ou tolotolo atu i totonu o le taavale ma sue faasamasamanoa.Ae ua le toe ola le taavale tele.E umi o ia, ma a e punou i lalo, e mafai ona e tago saogalemu i le nofoa.E te punou ma taoto i luga o le nofoa e su'e?Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o pedals itu, e mafai ona e punou malie i lalo ma alu i totonu o le taʻavale e suʻe mea e ala i le laa i luga o pedals itu.E tusa lava pe le aoga, e mafai lava ona e mauaina mea o loʻo nofo i luga o pedals itu, ma e oʻo lava i lapisi i le tulimanu e faigofie lava ona pikiina.

Matagofie Vaaiga

A maeʻa ona faʻapipiʻi le laasaga o le itu, e sili atu le ea ma maualuga atu le maualuga!Va'ai faalemafaufau pe ana le fa'apipi'i ni pedal i le itu, o le a le lelei a latou sitaili!

 


Taimi meli: Apr-11-2023
whatsapp